Få mest muligt ud af dit solcelleanlæg

Solcelleanlæg kan være en økonomisk gevinst for din virksomhed, men kun hvis de fungerer optimalt. Problemer med fastgørelse, underlag og tætning kan nemt gå ubemærket hen, men kan føre til dyre reparationer i fremtiden.

For at undgå ubehagelige overraskelser, anbefaler QiTecs konsulenter en grundig gennemgang og tilstandsrapport af alle solcelleanlæg, der er mere end fem år gamle. Med vores ekspertise kan vi sikre, at dit anlæg fortsat er en økonomisk gevinst for virksomheden.

Grundig gennemgang af solcelleanlægget

Vores grundige gennemgang af solcelleanlægget afslører eventuelle problemer, og vi rådgiver om, hvordan de bedst løses. På den måde kan du undgå fremtidige omkostninger og bevare dit solcelleanlæg som et økonomisk aktiv for din virksomhed.

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit solcelleanlæg og undgå ubehagelige overraskelser, er en grundig tilstandsrapport fra QiTecs konsulenter første skridt.

Undgå uønskede omkostninger med en tilstandsrapport af dit solcelleanlæg fra QiTec

Afslører typiske problemer

Solcelleanlæg, der er mere end fem år gamle, kan give ubehagelige overraskelser i form af for lidt strøm, krævende reparationer eller skader på bygninger. En tilstandsrapport fra QiTec afslører typiske problemer som defekte solcellepaneler, gennemtærede solcellekabler og dårlige beslag.

Siden 2016

Vi har opbygget vores erfaring med at installere og rådgive om solcelleanlæg i Danmark og EU siden 2010 og har været rådgivere på mere end 400 solcelleanlæg siden 2016. Når du bestiller en tilstandsrapport fra QiTec, kan du forvente en grundig og uvildig gennemgang af dit solcelleanlæg.

det bedste ud af dit solcelleanlæg – bestil en tilstandsrapport fra QiTec

Har du et solcelleanlæg, der er mere end fem år gammelt, kan det være en god ide at bestille en tilstandsrapport fra QiTec. Solcelleanlægget kan nemlig give uønskede omkostninger i form af for lidt strøm, reparationer på grund af manglende vedligeholdelse og skader på bygninger, hvis solcellerne er monteret forkert.

Tilstandsrapport

En tilstandsrapport fra QiTec afslører typiske problemer som defekte solcellepaneler, gennemtærede solcellekabler og dårlig kabelføring mellem solceller med risiko for brud. Rapporten viser også, om solcelleanlægget er monteret korrekt, om det producerer den mængde strøm, det skal, om inverter/vekselretter er opdateret og tilsluttet korrekt, om elinstallationen er korrekt installeret og monteret og om solcelleanlægget er lovligt dokumenteret over for myndigheder og elselskab.

Gennemgang af solcelleanlæg

Resultatet af gennemgangen af solcelleanlægget leveres i en rapport, der indeholder billeddokumentation af solcelleanlæggets tilstand under inspektionen. Rapporten viser også, hvilke forhold der bør håndteres straks, samt anbefalinger til kommende forbedringer.

Optimal ydelse

En tilstandsrapport fra QiTec er et effektivt hjælpemiddel til at få den optimale ydelse ud af solcelleanlægget til færrest mulige omkostninger. Prisen på rapporten afhænger af solcelleanlæggets størrelse, så kontakt os i dag for at få en pris på netop dit solcelleanlæg.

Mangler overskrift

QiTec har siden 2010 opbygget erfaring med at installere og rådgive om solcelleanlæg i Danmark og flere lande i EU, og alene siden 2016 har vi været rådgivere på opførelsen af mere end 400 solcelleanlæg i alle størrelser.

Kontakt os og få tilbud, som omfatter:

  • Kørsel
  • Inspektion af solcelleanlægget
  • Udfærdigelse af rapport
  • Telefonisk gennemgang af rapporten
  • Prisoverslag på eventuelle udbedringer
  • Anbefalinger til optimal udnyttelse af anlægget.

Book tid til en tilstandsrapport!

Få fat på en QiTec ekspert på info@qitec.dk eller ring på 28 83 53 16