Service på solcelleanlæg

Spar penge og gør en forskel for miljøet med et optimalt fungerende solcelleanlæg i din virksomhed.

Hos QiTec tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler til erhverv, der sikrer, at jeres solcelleanlæg altid kører på højeste ydeevne.

Med vores eksperter ved roret kan I trygt overlade vedligeholdelsen af jeres solcelletag eller -anlæg i alle størrelser til os.

Kontakt os for et tilbud på en serviceaftale, der passer perfekt til jeres behov.

Vi skræddersyr din serviceaftale

Med en serviceaftale fra QiTec kan du sikre, at dit anlæg bliver rutinemæssigt tilset og vedligeholdt af vores erfarne eksperter.

Vores serviceaftale kan tilpasses din virksomheds behov og omfatter bl.a. manuel gennemgang af hele anlægget med faste intervaller, udskiftning af komponenter og solpaneler samt droneinspektion for at sikre korrekt fastspænding af paneler.

Udnyt solens energi!

Få billig, bæredygtig strøm med solceller til din virksomhed i dag.

Gratis konsultation

Få en gratis konsultation og find ud af, hvordan din virksomhed kan spare penge og nedbringe CO2-udslip med solceller.

Bliv selvforsynende

Bliv selvforsynende med strøm og spar penge med vores solcelleløsninger. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Solcelleløsninger

Tag det første skridt mod grønnere energi og kontakt os i dag for at få mere information om vores solcelleløsninger.

Få den bedste serviceaftale på jeres solcelleanlæg hos os!

Finansiering

Er I på udkig efter at komme i gang med et nyt solcelleprojekt, så hjælper vi også med alt fra valg og placering af anlægget til finansiering.
Læs mere om finansiering

Projektstyring

Vil du undgå dyre fejl og spare tid på dit solcelleprojekt? Lad QiTec tage ansvaret som professionel projektleder og få en tryg og effektiv proces. Vi har erfaring med projekter af alle størrelser, fra små solcelletage til store solcelleanlæg på nybyggeri og eksisterende bygninger. Du kan stole på vores ekspertise og få optimal udnyttelse af dit solcelleanlæg.
Læs mere om projektstyring

Vi er eksperter i alt fra beregning til installation af solcelleanlæg, og tilbyder nu også serviceaftaler på anlægget.

Har I allerede et solcelleanlæg, som vi ikke har været involveret i, kan vi stadig tilbyde jer en serviceaftale mod et mindre gebyr for en grundig gennemgang og vurdering af installationen – inklusiv, hvor relevant, en droneinspektion.

Rådgivning

Vi tilbyder personlig rådgivning, der tager højde for alle omkostningerne ved etableringen af et solcelleanlæg og vi beregner samtidig det forventede afkast. På den måde kan din virksomhed få adgang til finansiering af solcelleanlægget.
Læs mere om rådgivning