Service på solcelleanlæg, erhverv

For at producere mest muligt strøm er det vigtigt, at dit solcelleanlæg kører optimalt.

Det sikrer din virksomhed ved at lave en serviceaftale med os, så anlægget bliver tilset og vedligeholdt af vores eksperter.

Få et tilbud på service af solcelleanlæg til virksomheder. Vi servicerer solcelletage og andre anlæg i alle størrelser.

Serviceaftalen tilpasses individuelt efter jeres behov.

En serviceaftale på solcelleanlæg kan fx indeholde:

  • Manuelt eftersyn af hele anlægget, både solcellepaneler, montering og ydeevne, med fastlagte intervaller. For eksempel årligt, halvårligt eller hvert kvartal.
  • Udskiftning af dele, som komponenter, solpaneler eller en inverter.
  • Droneinspektion, der gør det muligt at kontrollere, om alle solcellepaneler er ordentligt fastspændt på steder, der er vanskeligt tilgængelige.

Kontakt os for tilbud på service af solcelleanlæg til virksomheder.

Vi tilbyder serviceaftaler på solcelleanlæg, vi selv har været med til at beregne og sætte op.

Har I et eksisterende solcelleanlæg, som vi ikke tidligere har været med inde over, kan det være muligt at tegne en serviceaftale mod indledende omkostninger til vurdering af hele installationens tilstand – herunder muligvis en inspektion via drone.

Er din virksomhed ikke kommet i gang med jeres solcelleprojekt endnu, kan vi rådgive jer om alt inden for valg, placering og køb af solcelleanlæg samt finansiering af jeres solcelleprojekt.

Kontakt os på 28 83 53 16 med spørgsmål om en serviceaftale på solcelleanlæg.

”Pludselig en dag hev blæsten en del af vores solcelleanlæg på taget i stykker, så det faldt ned. Da QiTec kom og kiggede på det, kunne de se, at solcellernes ophæng var rigtig dårligt lavet helt fra starten i 2013.
QiTec udskiftede alle de gamle beslag – som viste sig at være lavet af plastic – med nogle langt mere holdbare og brugbare beslag.
Jeg undrer mig over, at firmaet, der satte anlægget op dengang, ville have en højere pris for reparationen, end den QiTec tog. Vi havde ikke nogen anelse om, at solcelleanlægget ikke sad ordentligt fast. Det ville have været forfærdeligt, hvis nogen var blevet ramt af det”.

Henrik A., driftsassistent på kommunal genbrugsplads