Få styr på dit solcelleprojekt med professionel projektledelse fra QiTec

Vil du undgå dyre fejl og spare tid på dit solcelleprojekt? Lad QiTec tage ansvaret som professionel projektleder og få en tryg og effektiv proces.

Vi har erfaring med projekter af alle størrelser, fra små solcelletage til store solcelleanlæg på nybyggeri og eksisterende bygninger

Du kan stole på vores ekspertise og få optimal udnyttelse af dit solcelleanlæg.

Kontakt os i dag for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at lede dit solcelleprojekt på 28 83 53 16.

Sådan arbejder vi med jeres projekt!

Driften

Sikre, at driften i virksomheden ikke forstyrres mere end højst nødvendigt i forbindelse med installation og montering af solcelleanlægget.

Koordinering

Sørge for koordinering, så arbejdet med virksomhedens nye solcelleprojekt ikke generer kunder, vareleverancer, trafik og det daglige arbejde.

Materialer

Sikre, at tilgangen af materialer til virksomhedens solcelleprojekt sker uden for normal drift, for at minimere forstyrrelser.

Med en professionel projektleder fra QiTec styrer vi din virksomheds solcelleprojekt uden at gå på kompromis med driften!

Levering

Koordinerer levering af solcellepaneler og øvrigt materiel.

Montering

Leder og koordinerer arbejdsopgaverne med håndværkere og installatører, så der ikke er nogen forsinkende led i montagen af det aftalte solcelleprojekt.

Vi koordinerer alt fra materialetilgang og levering af solcellepaneler til håndtering af entreprenører og installatører, så din virksomhed kan forblive fokuseret på det daglige arbejde. Vi sikrer en gnidningsfri proces og mindre forstyrrelser for kunder, trafik og vareleverancer. Med vores hjælp er din virksomhed på vej til at være miljøvenlig og selvforsynende med el på kort tid. Kontakt os i dag for at høre mere om vores projektstyring af solcelleprojekter.

Sådan fungerer det, men her er for en god ordens skyld en opsummering af vores tilgang til alle solcelleprojekter:

Drift og administration

Koordinering med drift/administration, fx i forbindelse med om afspærring af tilkørselsramper, kraning af materialer til taget, opsætning af stillads o.l.

Vi står for kontakt til entreprenører om fælles udnyttelse af stilladser og andet materiel