Professionel ledelse af dit solcelleprojekt

Din virksomhed sparer tid og undgår at begå dyre fejl ved at lade QiTec stå som professionel projektleder af jeres solcelleprojekt.

Både små, mellemstore og meget omfattende solcelleprojekter kræver beslutninger og hensyn, som vi kender i forvejen fra vores mange tidligere projekter med at anlægge solcelletage og andre typer solcelleanlæg.

Vi tilbyder projektstyring af alle typer solcelleprojekter, både på eksisterende bygninger og arealer samt nybyggeri.

Vores opgaver som projektleder af solcelleprojekter:

  • At sikre driften i virksomheden ikke forstyrres mere end højst nødvendigt af installation og montage af solcelleanlægget.
  • Koordinering, så arbejdet med virksomhedens nye solcelleprojekt ikke generer kunder, vareleverancer, trafik og det daglige arbejde.
  • Sikre at tilgang af materialer til virksomhedens solcelleprojekt sker uden for normal drift, for at mindske forstyrrelser.
  • At koordinere levering af solcellepaneler og øvrigt materiel
  • At lede og koordinere arbejdsopgaverne med diverse håndværkere og installatører, så der ikke er nogen forsinkende led i montagen af det aftalte solcelleprojekt.
  • Aftaler med driftsafdelingen for eksempel om spærring af tilkørselsramper, kraning af materialer til taget, opsætning af stillads.
  • Kontakt til entreprenører om fælles udnyttelse af stilladser og andet materiel.

Når en professionel projektleder fra QiTec styrer din virksomheds solcelleprojekt, får I en god og gnidningsfri start på at være en miljøvenlig virksomhed, der er selvforsynende med el.

Kontakt os for at komme videre med jeres tanker om at gå i gang med et solcelleprojekt.

Ring på 2883 5316

QiTec har 12 års erfaring i alt, hvad der har med solcelleprojekter at gøre.

Vi rådgiver om solcelleanlæg til erhverv, servicerer og vedligeholder solceller og overvåger effektiviteten af solpaneler for virksomheder.

Læs mere om QiTec.

Læs mere om QiTec

Qitec rådgiver virksomheder om valg af solcelleanlæg i alle størrelser. Læs mere her…