Fremtiden er (også) glad for solcelleanlæg

QiTec rådgiver virksomheder om valg af solcelleanlæg i alle størrelser. Fra mindre anlæg, der fylder få m2 til investeringer i helt store solcelleprojekter til tocifrede millionbeløb. 

Fælles for vores kunder er, at de lægger vægt på at bruge solenergi til at blive helt eller delvist selvforsynende med strøm for at give miljøet en hjælpende hånd og begrænse udslippet af CO2.

De ved – lige som os – at solenergi og solceller er et godt redskab til at sikre virksomheden en grøn profil på vejen mod at nå fremtidens klimamål og tilfredsstille kundernes ønske om at vise miljøhensyn.

Passion for solenergi

Siden 2010 har Poul Jørgensen, som er indehaver og stifter af QiTec haft en passion for solceller. Virksomheden blev stiftet i 2012.

Han fascineres af, at man i dag anvender solenergi – den ældste form for energiproduktion – til at producere el til nutidens virksomheder.

Det er præcis det, der sker, når Qi – der betyder universal energi – kobles sammen med teknologi. Deraf firmanavnet QiTec.

Med fra før det hele begyndte

Med en baggrund som elektronikmekaniker opsøgte Poul Jørgensen solcellebranchen længe før den boomede i Danmark. Som kvalitetskontrollør og ekspert i at beregne risikovurderinger for investorer i tyske, italienske og bulgarske solcelleprojekter, har han en solid baggrund som rådgiver.

Hans opgave var at finde ud af, om de udenlandske anlæg var korrekt angivet, økonomisk forsvarlige og om de producerede solcellestrøm nok?

Poul følger passioneret med i den konstante udvikling i solcellebranchen, blandt andet inden for solcellepaneler, rammer og siliciumskiver.

Er der nogen, der kan gøre det uforståelige forståeligt, når det gælder alt inden for solcelleanlæg, så er det Poul.

Vil du vide mere …

Kontakt QiTec direkte på 2883 5316

QiTec værdsætter …

  • at fastholde et godt ry for vores enorme erfaring og viden om solcelleanlæg
  • at levere redelige og afdækkende beslutningsgrundlag, som kunderne kan være trygge ved at vælge ud fra
  • god og ærlig rådgivning, der bygger på tillid og grundighed
  • at gøre det uforståelige forståeligt, så kunden kan vælge det rette solcelleanlæg uden selv at være ekspert
  • æstetik – for solceller kan smadre udseendet på en ejendom, hvis man ikke tænker sig om. At undgå det er en vigtig del af rådgivningen hos QiTec
  • at være opgraderet med den nyeste viden, blandt andet ved at have kvalitetsstemplet VE Installatør inden for solceller