Solcelleanlæg er nøglen til en grønnere fremtid

Hos QiTec hjælper vi virksomheder med at tage det næste skridt mod en mere bæredygtig fremtid ved at rådgive om solcelleanlæg i alle størrelser.

Fra mindre anlæg til store solcelleprojekter til tocifrede millionbeløb, vi er klar til at guide jer gennem hele processen.

Vores kunder har typisk en vision om at blive mere selvforsynende med strøm og begrænse deres CO2-udslip.

Solenergi er ikke kun en bæredygtig løsning, men en effektiv måde at sikre en grøn profil, der adresserer fremtidens klimamål og kundernes ønske om at tage miljøhensyn.

Lad os hjælpe jer med at realisere jeres vision om en mere bæredygtig fremtid. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om solcelleanlæg til jeres virksomhed.

Mød solcelleeksperterne

Poul Sandsdal Jørgensen har arbejdet med solceller, længe før branchen boomede i Danmark. Som kvalitetskontrollør og risikovurderingsekspert i tyske, italienske og bulgarske solcelleprojekter, har han oparbejdet en solid baggrund som rådgiver. Poul har en passion for solcellebranchens konstante udvikling og følger med i de seneste teknologier inden for solcellepaneler, batteri, rammer og siliciumskiver. Med en baggrund som elektronikmekaniker kan Poul desuden forklare selv de mest komplekse sider af solcellestrøm på en måde, som alle kan forstå.

Få Pouls ekspertise stillet til rådighed for dit solcelleprojekt.

Poul Sandsdal Jørgensen

Adm. direktør

pj@qitec.dk
Tlf. 28 83 53 16

Ivana Tomkova

PA​ & Office Manager

it@qitec.dk
Tlf. 28 83 30 17

Joakim Samuelsen

Teamleder

info@qitec.dk
Tlf. 28 83 56 13

Aron Czinkoczi

Montør/Elektriker

info@qitec.dk
Tlf. 28 83 53 16

Michael Nielsen

Montør/Elektriker

info@qitec.dk
Tlf. 28 83 53 16

Helene Sandsdal

Bogholder

hs@qitec.dk
Tlf. 28 83 53 16

Få en partner med en passion for solenergi

Hos QiTec er vi stolte af vores passion for solenergi. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at udnytte den mest miljøvenlige energikilde på planeten.

Vores grundlægger og indehaver, Poul Sandsdal Jørgensen, har haft en passion for solceller siden 2010 og har udviklet QiTec til at være en førende aktør inden for solenergi i Danmark.

Vi tror på, at vores kombination af Qi – den universelle energi – og Tec, altså teknologi kan revolutionere energiproduktionen for virksomheder og hjælpe med at skabe en mere bæredygtig fremtid for alle.

QiTec går ikke på kompromis med …

Vores ekspertise og gode ry inden for solcelleanlæg.
At tilbyde vores kunder transparente og troværdige beslutningsgrundlag, så de kan træffe den bedste beslutning med ro i sindet.
Oprigtig og pålidelig rådgivning, baseret på tillid, erfaring og viden.
At kunne forklare selv de mest tekniske aspekter af solcelleanlæg på en forståelig måde, så kunden kan træffe en velinformeret beslutning, uden at være en ekspert på området.
At sikre, at solceller passer godt sammen med æstetikken på ejendommen.
At holde os opdateret med den nyeste viden inden for solcellebranchen. Vi er VE-Installatørcertificeret, hvilket garanterer kvalitet og kompetence.