Opnå gevinst med selvfinansierende solceller

Solceller kan være en rigtig god investering for din virksomhed, og det bedste er, at de kan finansiere sig selv!

Når du investerer i et solcelleanlæg til din virksomhed, kan du neutralisere investeringen over en afgrænset periode qua besparelser på elregningen.

Det betyder, at du kan producere din egen el til en meget lav pris og spare på omkostningerne til at købe strøm fra elnettet.

Finansiering

Vi tilbyder personlig rådgivning, der tager højde for alle omkostningerne ved etableringen af et solcelleanlæg og vi beregner samtidig det forventede afkast. På den måde kan din virksomhed få adgang til finansiering af solcelleanlægget. I de fleste tilfælde opnår vores kunder opnå et imponerende tocifret afkast på deres investering.

Det imponerende afkast skyldes, at omkostningerne til at producere strøm selv ligger på cirka 20-30 øre pr. kWh, mens prisen på strøm fra elnettet kan være fra 0,70 op til ca. 1,70 kr. Viser beregningerne, at afkastet på solcelleanlægget forventeligt ikke vil være mindst tocifret, fraråder vi projektet.

Investering i solceller er en smart måde for din virksomhed at spare penge og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid

Kontakt os i dag!

For en personlig rådgivning om finansiering af solcelleanlægget til din virksomhed!

Sådan motiverer du investeringen i et solcelleanlæg

Her er tre gode input til, hvordan du motiverer et forslag over for din bestyrelse eller i forbindelse med en låneansøgning til din bank, som skal sikre finansieringen af din virksomheds nye solcelleanlæg:

Kontant

Med den rette rådgivning kan din virksomhed opnå et tocifret afkast på investeringen i solcelleanlægget.

Attraktiv finansiering

Brug vores beregninger som grundlag for at låne til finansieringen af solcelleanlægget. Vi har et godt ry hos en række finansieringsselskaber, der kan tilbyde dig favorable renter, der ligger under afkastet på din investering.

Grøn løsning

Vi ved, at det kan være besværligt at finde den rette finansiering, når man ønsker at gøre noget godt for miljøet. Derfor hjælper vi gerne vores kunder med at få adgang til attraktive lån til solcelleprojekter – fordi det skal være nemt at vælge de grønne løsninger.

Få skræddersyet dit solcelleanlæg – kontakt os i dag!

Hvor meget koster et solcelleanlæg til din virksomhed?

Pris

Når du investerer i et solcelleanlæg til din virksomhed, kan du neutralisere investeringen over en afgrænset periode qua besparelser på elregningen. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, pris og finansiering.

Prisen på et solcelleanlæg afhænger af en række faktorer, hvorfor det er vigtigt at få foretaget en individuel beregning af prisen. Hos os kan du få netop det. Vi har mange års erfaring med at rådgive virksomheder om solcelleprojekter og vi sørger for at medregne alle omkostninger, så du får et retvisende overblik over det nøjagtige finansieringsbehov.

Den bedste løsning

Vi ved, at det kan være svært at skabe et overblik over solcelleprojekter og finansiering, men du behøver ikke at gøre det alene. Kontakt os i dag på 28 83 53 16, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed.