Finansiering af solcelleanlæg

Din virksomheds nye solcelleanlæg finansierer sig selv.

Investeringen udlignes over en periode via besparelsen på el, som virksomheden fremover producerer selv meget billigt.

Vi tilbyder en grundig rådgivning der har alle udgifter til etableringen samt afkast med i beregningen, så I får let adgang til finansiering af solcelleanlægget.

I langt de fleste tilfælde vil vores kunder kunne opnå et 2-cifret afkast.

Afkastet opnås blandt andet fordi omkostningerne til at producere strøm selv ligger på cirka 20-30 øre pr. kWh, mens samme omkostning for strøm fra el-nettet kan være fra 0,70 op til cirka 1,70 kr.

Viser vores beregninger, at afkastet på solcelleanlægget bliver mindre end 2-cifret, kan vi ende med at fraråde projektet.

Vælg finansiering af solcelleanlæg

Her er to gode muligheder, når du som virksomhed skal finansiere dit solcelleanlæg:

Kontant betaling: Undgå negative renter i banken og opnå samtidig, med den rigtige rådgivning, et tocifret afkast på virksomhedens investering.

Attraktivt lån: Brug beregningen fra QiTec som grundlag for at låne til finansiering af solcelleanlæg.

QiTec har et godt ry hos en række finansieringsselskaber. Vi kan henvise din virksomhed til dem, der vurderer vores rådgivning og beregninger som så seriøse, at de kan tilbyde dig favorable renter, der ligger under afkastet på din investering.

Det skal være nemt at hjælpe miljøet ved at installere solcelleanlæg

Derfor hjælper vi gerne vores kunder med at få adgang til attraktive lån til solcelleprojekter.

Hør mere om finansiering af solcelleanlæg ved at kontakte os på 2883 5316.

Finansieringsbehov: Hvad koster et solcelleanlæg

Det er ikke muligt, at give en standardpris på et solcelleanlæg til en virksomhed, der ønsker at producere sin egen strøm. Der er så mange faktorer med i beregningen, at der altid vil være tale om en individuel beregning.

Vi tilbyder at beregne prisen på det solcelleanlæg, der passer præcis til virksomhedens behov. Vi har mange års erfaringer med netop denne type opgaver, og vi sørger for at indregne alle omkostninger i forbindelse med solcelle-projektet.

Ud over at rådgive om solcelleprojekter til virksomheder og projektledelse ved etablering af større solcelleanlæg tilbyder vi også serviceaftaler, vedligeholdelse og drone-overvågning af solcelleanlæg.

Kontakt os for at få svar på dine spørgsmål om finansiering af solcelleanlæg og etablering af dem. Ring på 2883 5316.