Vores drone kan tjekke jeres anlæg

Har din virksomhed solcelleanlæg installeret på tage, bygninger eller andre svært tilgængelige steder, så kan det være svært at gennemføre en løbende manuel kontrol af fastgørelse, tætninger, beslag og solpaneler. Men det behøver du ikke bekymre dig om.

Vi tilbyder dronefotografering, der kan afsløre skader på selv de mest ufremkommelige steder

Det er vigtigt at opdage manglende fastgørelse i god tid, da løse solpaneler kan forårsage skader på tage eller endda rive sig løs i stormvejr. Men med dronefotografering kan vi opdage skader på tage og lignende, så der hurtigt kan gøres en indsats for at mindste skadens omfang.

Et solcelleanlæg med ødelagte solpaneler yder ikke optimalt og producerer mindre solcellestrøm. Derfor er det vigtigt at sikre, at dit anlæg fungerer korrekt.

Løbende service

Tilbuddet om dronefotografering kan ikke stå alene, men er et supplement til manuel kvalitetssikring og løbende service på solcelleanlæg, som vi også tilbyder. Vores eksperter analyserer dronebillederne og foreslår løsning af eventuelle opståede problemer.

Dronefotografering

Vi anbefaler dronefotografering af solcelleanlæg cirka hver femte år, hvis de er svære at komme til. Og ved overtagelse af erhvervsejendomme eller andre større bygninger med solcelleanlæg, er det en god ide at få foretaget en fotografering med drone for at afdække anlæggets samlede tilstand.

Lad os hjælpe dig med at sikre solcelleanlæggets tilstand og opnå en optimal produktion af solcellestrøm

Bestil dronefotografering af dit solcelleanlæg i dag

Ring på 28 83 53 16